مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وجه

با سلام و احترام.
یکی از دوستان از من جهت مشارکت در تولید، پول خواسته است و ادعا میکند که ماهانه به صورت چک سود را و اصل پول را در سر رسید پرداخت نماید. حال سوال من این است که در قسمت (بابت) چه چیزی نوشته شود که بعدا برای من مشکل ساز نباشد؟
اگر در تولید ضرر کرد و یا ورشکست شد آیا در نقد کردن چک ها ( از نظرحقوقی ) من با مشکل مواجه خواهم بود یا نه؟

پاسخ ها :

پرداخت وجه دریافت چک چک