مشاوره حقوقی رایگان - چگونه حکم اجرا و مزایده رو متوقف کنیم

سلام وقت بخیر
پرونده ما رفته تجدید نظر به دیوان عدالت شکایت کرده بودیم هنوز رای نیومده چطور میتونیم حکم اجرا رو متوقف کنیم؟
این در حالیه که احتمال زیاد رای به نفع ما صادر بشه
در صورت نیاز بیشتر توضیح بدم
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. باید بیشتر توضیح بدید. در چه موردی شکایت کردید؟ چه کسی علیه شما شکایت کرده؟ و چرا ملک شما توقیف شده و در مرحله مزایده ست؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر