مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص پیگیری خسارت ناشی از گودبرداری به صورت کیفری می توان اقدام کرد؟

با سلام و عرض ادب
پلاک همجوار بنده اقدام به گودبرداری غیر اصولی کرده که منجر به تخریب خانه بنده و آواره شدن خانواده ام گردیده الان هم موضوع به صورت حقوقی در حال پیگیری هست . حال
به علت زمان بر بودن مراحل دادرسی در شعب حقوقی آیا بنده می توانم به صورت کیفری دادخواست بدهم که به موضوع مشکل بنده سریعتر رسیدگی شود ؟

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

قبل از پیگیری حقوقی می تونستیم تحت عنوان تخریب شکایت کیفری کنین