مشاوره حقوقی رایگان - برنده شدن خودرو در صورت اتمام اعتبار گواهینامه رانندگی

سلام. من در قرعه کشی خودرو برنده شدم. گواهینامه رو چون ماشین نداشتم تمدید نکردم و الان با این وضعیت اسم من از لیست حذف میشود یا اگر الان تمدید کنم، مشکلی پیش نمی آید؟ ممنون

پاسخ ها :

برنده شدن خودرو در صورت اتمام اعتبار گواهینامه رانندگی اتمام اعتبار گواهینامه برنده شدن خودرو گواهینامه خودرو