مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک

سلام. قرارداد من 97/3/29 می باشد و با طرح فرهنگی و توسعه آرمستان، طرح تفصیلی شهر، برج 4 سال 97 ابلاغ از استانداری شده است ولی قبل از اون پیش طرح آمده و شورا و شهرداری امضا کردند و میدونستند کاربری ملک من حمل و نقل و انبارداری بوده است ولی به خاطر این که در سر قیمت بزنند با فرهنگی قرارداد بستند و شورا به عنوان ماده 9 قرارداد را تایید کرده است و اگر تایید نمیکرد کان لم یکن بود. این جرم نیست و تایید باطل به باطل نیست.

پاسخ ها :

کاربری ملک قوانین تغییر کاربری تغییر کاربری ملک تغییر کاربری