مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی دیوان عدالت اداری

سلام
اینجانب ن. از سال 1385 در وزارت کار استخدام قراردادی شدم.
بنده زن سرپرست خانوار و عضو اسبق تیم ملی قایقرانی بانوان بوده و دارای حکم قهرمانی کشوری و آسیایی هستم. که دو مصوبه زنان سرپرست خانوار و تبدیل وضعیت قهرمانان ملی به اینجانب تعلق میگرفت. و بنده در آزمون مهر آفرین زمان ریاست آقای احمدی نژاد هم شرکت کرده و قبول شدم. و تمام این مدارک را تحویل دیوان عدالت شعبه ... قدیم و ... جدید دادم. با این احوال که حدود 300 نفر از کارمندان قراردادی که فقط جواب آزمون را داشتند و هیچ مصوبه دیگری نداشتند، شعبات دیگر به تبدیل وضعیت آنها رای دادند. ولی قاضی پرونده من بعد از یک سال و نیم پیگیری رای منفی داده که البته من یک دوست وکیل داشتم که برای پیگیری نزد قاضی فرستادم و ایشان گفتند قاضی مبلغ 10 ملیون تومان میخواهد تا رای مثبت دهد. و بنده این را قبول نکردم و هفته بعد رای منفی از طرف قاضی صادر شد. و من تجدید نظر را فرستادم که چون دو روز دیر شده بود از مهلت مقرر آن هم بدلیل اشتباهی که در تاریخ کرده بودم. رایم دوباره منفی شد. (چون قبلا هم یکبار دیگر سال 87 شکایت کرده بودم و درآن زمان جواب آزمون را به من ندادند (رییس کارگزینی) قاضی رای منفی داده بود.) الان میگویند از ماده 79 باید استفاده کنم اما جواب گرفتنم خیییلی بعید است.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اشتباه خود را گردن دیگران نیندازید اینکه در وقت مقرر اعتراض نکردید نتیجه عمل خودتون است ضمن اینکه مختملا اون اقا هم وکیل نبوده در غیر اینصورت به شما پیشنهاد دادن رشوه نمیکرد مصافا اینکه یه شخصیت یه قاضی دیوان خیلی والاتر از انست که بخواهد از شخصی مثل شما و یا پرونده شما

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرایط شما باسایر اشخاصی که در شعبات دیگر دیوان رای بر ورود شکایت انها شده است یکسان بوده هرچند مصوبه نیز شما دارید علاوه بر اینکه میتوانید از طرق فوق العاده شکایت که همان ماده79 است استفاده کنید
میتوانید بعلت تعارض اری صادره شما با سایراشخاص درخواست رسیدگی به هیات عمومی دیوان را بخواهید تا یکی از دو رای را ملاک عمل قرار دهند