مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام. دادخواست مطالبه وجه سفته دادم واخواست هم زدم ابلاغیه اومده برای رسیدگی در ضمن در ابلاغیه زده که برای تامین خواسته باید پانزده درصد خواسته، خسارت احتمالی بدم. خسارت احتمالی یعنی چه؟ آیا حتما باید این مبلغ را پرداخت کنم.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

با سلام
بله پرداخت الزامیه.
مبلغی که به صندوق دادگستری داده میشه که اگر دعوای شما ادعایی واهی بود خسارت طرف از این پول پرداخت بشه واگر در پرونده مطروحه رای اوردید این پول به شما برگشت داده میشه.

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

سلام خسارت احتمالی تصمیم قانونگذار جهت جبران خسارت احتمالی طرف دعوی شما در صورت طرح دعوی تامین خواسته و توقیف اموال ایشان و هرگونه ورود خسارت به ایشان
در صورت توقیف اموال ایشان است و پذیرش تامین خواسته منوط به تودیع این مبلغ است و درصورت محکومیت طرف شما در دعوی ،مبلغ تودیعی به شما استرداد میشود.