مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک توسط اتباع

با سلام. من اتباع هستم. آیا میتوانم آپارتمان وکالتی خریداری کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اتباع بیگانه بجز موارد استثنایی امکان تملک اموال غیرمنقول را در کشور ندارند و کلیه قراردادهایی که به نحوی منجر به انتقال مالکیت عین، منافع و حقوق ملک می شود اعم از بیع، اجاره، پیش خرید و … بجز در موارد خاص، از نظر قانونی غیر مجاز است و نافذ نمی باشد.