مشاوره حقوقی رایگان - برداشت بدهی تسهیلاتی از حساب مشتری توسط بانک

نحوه برداشت بدهی تسهیلاتی از حساب مشتری توسط بانک که قبلا به درخواست اداره ثبت مسدود گردیده باشد، چگونه است ؟ ضمن اینکه در پاسخ به نامه مسدودی حساب اداره ثبت، موضوع استفاده مشتری از تسهیلات و مبلغ بدهی وی نیز اعلام شده است.

پاسخ ها :

سيده فاطمه حسيني

سيده فاطمه حسيني :

استان :

نظر به اینکه در سوال مطروحه تسهیلات مقدم بر نامه توقیف میباشد لذا اولویت با بانک میباشد و مطابق قراردادهایی که دبا مشتری دارد راسا داقدام و بدهی را برداشت ومینمایند