مشاوره حقوقی رایگان - شنود غیر مجاز

سلام خوبین ببخشین خط من داره شنود میشه چون با رییس آگاهی خصومت شخصی دارم چجور شکایت کنم چجور ثابت کنم در شنودم میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدمحمدوفاجعفری

جناب آقای سیدمحمدوفاجعفری :

به موجب ماده 582 قانون مجازات اسلامی اگر کسی مکالمات تلفنی اشخاص را در غیر از مواردی که قانون اجازه داده استراق سمع کند، مجرم است. هر یک از مستخدمان و ماموران دولتی، مراسلات یا مخابرات یا مکالمات تلفنی اشخاص را در غیر مواردی که قانون اجازه داده حسب مورد مفتوح یا توقیف یا معدوم یا بازرسی یا ضبط یا استراق سمع کند یا بدون اجازه صاحبان آن‌ها مطالب را افشا کند، به حبس از یک سال تا 3 سال یا جزای نقدی از 6 تا 18 میلیون ریال محکوم خواهد شد.