مشاوره حقوقی رایگان - تخلف سازنده از نحوه ساخت و ساز

با سلام ما یه آپارتمان پیش فروش قولنامه ای گرفتیم ولی طرف سازنده جوری ساخته که سیستم لوله کشی گاز را نظام مهندسی تایید نمیکنه طرف سازنده دیگه توجه نمیکنه ما هم اسباب کشی کرده ایم بدون گاز هستیم لطفا یه راهنمایی بکنین کجا شکایت کنم از چه راهی زودتر جواب میگیریم

پاسخ ها :

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

سلام. قرار داد حتما در این خصوص پیش بینی کرده باید ببینید چه تضمینی برای حسن انجام کار در نظر گرفته است.