مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه برای حیوان خانگی

سلام. من پنج تا گربه دارم ولی چه از نظر سر و صدا و چه بهداشت کاملا حواس من هست. همسایه‌ ها هم مشکلی با گربه‌های من ندارند. غیر از یک همسایه که کلا آدم ناراحتی هست و در این 14 سال که این جا هستیم با همسایه‌ها کم و بیش مشکل داشته و حتی هیئت‌ مدیره ساختمان. خانوم این همسایهبه شدت از گربه میترسد، پس من نباید به گربه اهمیت بدهم. من برای این که گربه‌ها از روی شیطنت و کنجکاوی از پله‌ها پایین نروند و پشت درب بقیه همسایه‌ها و مزاحمتی ایجاد کنند، از سه واحد هم طبقه خودمان خواهش کردم درب راه‌ پله طبقه خودمان را ببندند، این آقا لجبازانه اجازه نمیدهد و وقتی درب را میبندم باز میکند و دو بار هم دعوای حسابی با من راه انداخته و دلیل منطقی هم نمی آورد. چرا درب باید باز باشد. حتی شیشه پایین درب را شبانه درآورد ( نه بالایی، پایینی که گربه‌ها بتونند راحت بروند) مشکل او این هست که من نباید به گربه اهمیت بدهم. ایشان پیرمرد 60-70 ساله است، ولی متاسفانه همیشه کار ها و رفتار های او کودکانه است. من هم در دعوا گفتم عقل او رشد نکرده و اختلال روانی دارد. ایشان تهدید کرد که از من شکایت می‌کند، ولی شنیدم شکایت او زمانی بررسی میشود که اکثر همسایه‌ها شاکی باشند نه فقط یکی. آیا درست هست؟ میتواند از من شکایت کند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نکهداری حیوانات در قسمت های مشاع ساختمان خلاف و ممنوع است و فقط در قسمت اختصاصی اپارتمان و یا ملک خود میتوانید نگهداری کنید