مشاوره حقوقی رایگان - سرقت قرار داد شراكت از طرف شريك

با سلام و خسته نباشيد براى من مشكلى پيش اومدن اگه راهنمايي كنيد بسيار ممنون خواهم شد
سال پيش همين موقع از طرف يكى از دوستانم كه در تعميرگاه سنگين راه و ترابرى مشغول بكار بود به من پيشنهاد شراكت داده شد و بعد از صحبت با او من قبول نموده و مبلغ ١٣ ميليون براى خريد شيلنگ و پرس آنها دو قطعه چك كه از كارفرماى قبلى خودم گرفته بودم و به اسم من نوشته بود به ايشان تحويل دادم و قراردادى رو تنظيم نموديم تا فرداى همان روز در محل كارش شهود كه همكاران اين شخص ميشدند آنرا نيز امضاء نمايند ولى ايشان اصل قرارداد را به صورت پنهانى از جيب من برداشته و گويا سوزانده و شراكت با اينجانب را كلاً انكار كرده و حتى مبلغى را كه به ايشان داده بودم را بازپرداخت نمي نمايد. حالا تنها مدركى كه گفته هاى مرا ثابت مينمايد شهودد ميباشد كه همكار خود او ميباشند. اكنون با چه عنوانى از او شكايت كنم بهترين راهكار براى رسيدن به حقوقم چيست با تشكر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

به جرم کلاهبرداری با شهادت شهود از ایشان شکایت بفرمایید و همزمان مفقدی چکها را هم اعلام کنید تا توسط ایشان وصول نگردد. 09128336594

یک وکیل

در سوال فوق اعمالی که نشان دهنده عنوان مجرمانه کلاهبرداری می باشد مشاهده نمی گردد.با تشکر

یک وکیل

بردن مال غیر از مصادیق کلاهبرداری ست.