مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند قطعی خودرو

سلام. ما چهار ماه پیش یک ماشین خریدیم که اومدند پلاک رو به نام ما زدند. الان برای سند قطعی نمی آیند و حتی نمی دونیم کی هست و صاحب سند زنگ میزنیم میگوید ما قولنامه ای خریدیم و چی کار باید کنم؟ میشود سند او رو گرفت یا نه؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام مشخصات مالک اصلی در برگ سبز و تادیه نقل و انتقال قید شده می تواند علیه وی دادخواست الزام به انتقال بدهيد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به طرفیت تمامی ایادی ومتصرفین قبلی ومالک اصلی طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم وتقدیم نمایید