مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه

سلام
من پارسال تو تصادفی که برام پیش اومد باعث شد 3 تا از دنده های سینه ام بشکنه و 2 تا از دیسک های گردنم بیرون بزنه که بعدش مجبور شدم عمل کنم و 2 تا دیسک مصنوعی جایگذین کنم و یکمقدار هم خراشیدگیهای تو بدنم حالا سوال من این هستش بعداز یک سال دوندگی برام حدود چهل میلیونو دویست هزار تومن دیه فرستادن در صورتی که من فقط حدود 27 میلیون بابت دیسک گردن هزینه کردم و هر کجا هم میرم دستم به جای بند نیست نمیدونم چیکار کنم در صورتی که دکتر من هم گفته منبعد نباید وزنه بالا 5 کیلو بلند کنم چون امکان بیرون زدگی مجدد دیسک هست اگر دیسکم دوباره بیرون بزنه نمیشه کاری کرد منم که هزینه عمل و از مردم قرض کرده بودم دادم و از اون مبلغ هیچی واسم نموند که بتونم خاکی بسرم کنم حالا هروز تو خونه مشینم با خجالت به روی زن و بچه ام نگاه میکنم از شما خوهش و التماس دارم کمکم کنید و بگید ایا دیه من اینقدر بوده و این هزینه درمانم که تو بیمارستان بوده فاکتورش راهم دارم میتونم بگیرم ؟
دست یکا یکتون را میبوسم. فقط بهم کمک کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر هزینه های شما بیشتر از میزان دیه دریافتی بوده میتوانید بابت مابه التفاوت آن مطالبه خسارت کنید