مشاوره حقوقی رایگان - میزان اعتبار وکالت تفویض اختیار

سلام، من خانمی 38ساله هستم که در سن 21 سالگی یعنی سال 83 پدر و مادرم به مبلغ 11 میلیون در یکی از شهرهای تازه تاسیس نزدیک تبریز برایم زمینی به متراژ 300 مترمربع قطعه شمالی خریداری کردند. این زمین توسط بنگاهی پیشنهاد و خرید شده است متاسفانه بدون اینکه پدر و مادرم به موقعیت زمین نگاه کنند که آیا اصلا چنین زمینی وجود داره یا نداره یا اصلا در چه شرایطی هست فقط خرید کردند. این زمین به صورت وکالت تفویض اختیار هست و دست به دست از چند نفر به صورت تفویض اختیار گذشته تا به اسم من منتقل شده. چند وقت پیش من برای گرفتن سند تک برگ و رسمی با اداره توسعه شهرک سازی منطقه تماس گرفتم و آنها گفتند که اگر بخواهم سند رسمی بگیرم باید زمین رو خانه بسازم در حالی که من فعلا همچین پولی برای ساخت ندارم. از طرفی هم وکالتی بودن این سند بسیار مرا اذیت میکند و حس خوبی ندارم. احساس میکنم زمین دردسرسازی است. خب الان سوال من این هست که آیا با فوت یکی از این افراد که سند دست به دست شده آیا این وکالت تفویض اختیار بودن برای من از بین میرود؟ و سوال بعدی این که در زمان خرید قولنامه ای در همان بنگاه نوشته شده که شخص فروشنده که آنجا حاضر بوده و امضا کرده اسم و فامیلش با اسم و فامیل اخرین فردی که از ایشان به من سند تفویض اختیار شده یکسان نیست؟ و این بسیار برای من مشکوک هست و عجیب و از پدر و مادر هم میپرسم اظهار بی اطلاعی میکنند و گویا در آن روز چندان به این مسئله توجه و دقت نکرده اند ولی من احساس میکنم در این قولنانه هم مشکلی وجود دارد وگرنه چرا اسامی فروشنده در قولنانه و سند یکسان نیست. لطفا در این دو مورد مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما برو دنبال جواز ساخت در شهرداری اگر مشکی باشه اونجا معلوم میشه.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

سوال رو در وقت اداری باتماس گرفتن بپرسین

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام با فوت موکل وکالت مناسب می‌شود و هیچ اعتباری ندارد