مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه برای وکالت تعویض پلاک توسط فروشنده

سلام، وقت بخیر.
من 9 ماه قبل ماشینی فروختم و به خریدار وکالت تعویض پلاک برای 25 روز دادم. چون روی برگ وکالت شماره تماسی از خریدار نوشته نشده بود به خاطر رفاقت محضر و خریدار و من هم بعد از امضا متوجه شدم و نتونستم که به او زنگ بزنم و پیگیر بشوم. حالا بعد از 9 ماه خریدار اصرار میکند دوباره به او وکالت بدهم. الآن من چی کار باید انجام بدهم؟ ضرر من رو که 9 ماه از سهمیه زمان ثبت نام ایرانخودرو به خاطر این که پلاک به نام من بوده ولی ماشین نداشتم رو از کی باید بگیرم؟ میتونم از او مثلا 5 میلیون بگیرم و بعدا بروم و وکالت بدهم؟ ممنون

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام وقت شما هم بخیر با توجه به اینکه زمان وکالت 25 روز بوده است پس از 25 روز نمی‌توانسته تعویض پلاک انجام بدهد و اگر شما در قولنامه خود خسارت ذکر کرده باشید میتوانید خسارت را اخذ نمایید. به نظر می‌رسد خسارت عدم امکان ثبت نام در ایران خودرو خسارت عدم نفع باشد و در صورتی که در قولنامه قید نشده باشد در دادگستری قابل مطالبه نمی باشد ضمن اینکه در صورتی که وکالت به ایشان ندهید همچنان تعویض پلاک انجام نخواهد شد لذا این بار می‌توانید قید نمایید در صورت عدم تعویض پلاک در مهلت مقرر خسارت به شما پرداخت کند