مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت طلاق از طرف زوج

سلام. مدت 18 سال از زندگی مشترک ما میگذرد و سختی های زیادی از لحاظ مالی داشتیم. الان که همسر من وضع بهتری پیدا کرده 4 ماه هست که من و دو فرزندم رو به بهانه ی اخلاق بد تنها گذاشته است و هر 10 روز یک بار به ما سر میزند و متوجه شدم که با یک خانم آشنا شده و با هم در ارتباط هستند. الان شرط ادامه ی زندگی رو بخشیدن کامل مهریه میدونند. من مخالفت کردم آیا اگر تقاضای طلاق بدهد، میتونم مهریه ام رو بگیرم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام بله مانعی وجود ندارد.اما اقدامات را به ترتیب درست انجام دهید تا متضرر نشوید