مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیمانی

با سلام و احترام.
کارمند یکی از دستگاه های دولتی با یک سال و نیم سابقه هستم.
به استناد ماده 6 آیین نامه استخدام پیمانی موضوع تبصره ماده 6 قانون استخدام کشوری که مقرر کرده است "فسخ قرارداد استخدام پیمانی توسط هر یک از طرفین قرارداد با یک ماه اعلام قبلی امکان‌پذیر خواهد بود مگر آن که در قرارداد مدت کمتری‌ تعیین شده باشد، میتونم قرارداد رو فسخ کنم اما از آن جا که حاضر به تسویه حساب نشدند به دیوان عدالت اداری شکایت کردم. چون مراحل رسیدگی طولانی هست یک اظهارنامه فرستادم که از یک مرداد دیگر کارمند اون دستگاه نیستند چون فسخ قرارداد کردم و بهشون ابلاغ شد. حکم دیوان درباره فسخ قرارداد اعلامی است نه تاسیسی.
حالا اگر یک مرداد سر کار نروم و اخراج بشوم، با توجه به اعلام قبلی فسخ قرارداد بعدا دیوان به نفع من حکم بدهد حکم اخراج رو میتونم باطل کنم؟

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
فسخ قرارداد یا تایید فسخ قرارداد علاوه‌بر ارسال اظهارنامه نیازمند تاییدیه از دادگاه هم هست البته برای محکم کاری ، اما بستگی به کل قرارداد شما دارد که نیاز به محاکم باشد یا خیر‌ . باید قرارداد دیده شود.