مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دادن یک واحد اپاتمان به فرزند پسر

با سلام در سال 90یک واحد کلنگی به متراڑ 85 متر مربع را با همکاری و کمک فرزند بزرگم ساخته که شامل یک پارکینگ دو واحد که از ابتدا قرار بر این شد واحد دوم را به فرزند بزرگم بدهم . ضمنا به غیر از این. دارای یک دختر و یک پسر دیگر میباشم . میتوانم در مبایعه نامه بنویسم و این یک واحد را به پسرم دادم ضمن اینکه دیگر از پارکینگ و واحد اول نتواند استفاده نماید چون میخواهم پارکینگ و واحد دوم را به دو دختر و پسرم بدهم . نیاز به راهنمایی را دارم . در خاتمه این اپارتمان ذکر شده بعلت اختلاف با شهرداری یک سند بیشتر ندارد

پاسخ ها :

واگذاری آپارتمان به فرزند انتقال ملک به فرزند