مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
پدرم زودتر از مادربزرگم فوت کردند و تمام سهم ارثی که از طرف پدرم به ایشون میرسید رو بردن اما پدربزرگم زودتر از پدرم فوت شدند و قانونا پدرم از پدربزرگم سهم دارند اما نه مادربزرگم و نه عموهام سهمی که پدرم از پدربزرگم ارث میبره رو نمیخوان به ما بدن
1_مراحل قانونی برای گرفتن ارثی که پدرم از پدربزرگم بهش میرسه چجوریه و باید من چیکار کنم؟
2_آیا دوباره مادربزرگم از این سهمی که پدرم از پدربزرگم بهش میرسه شاملش میشه یا نه؟ (مادربزرگم از پدربزرگم سهمشو گرفته و از پدرم تمام املاکی که به اسم پدرم بود سهمشو برده)

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تحریر و مهر وموم و تقسیم ترکه پدر بزرگ