مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از راه دادن بنده به داخل ملک و تحویل به موقع ملک و درخواست خسارت

سلام و خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم و یک دانگ از کل شش دانگ عرصه ملک رو سازنده به نام بنده کرد
قرار بر این شد واحد با سلیقه ما پیش بره که همینطور هم بود، اما زمان تحویل 15 اردیبهشت بود که گذشت و هنوز واحد رو تحویل ندادن و سازنده یهو تغییر رفتار داده و گفته باید پول تحویل رو بدین در صورتی که هنوز کل ساختمان خیلی کار داره و حدود سی درصد از کل ساختمان مونده تا آماده تحویل بشه و وقتی بنده گفتم طبق قرارداد پرداخت هزینه همراه با تحویل، ایشون با کلی بی احترامی و تهدید به بنده گفتن که کار ساختمان رو تا شش ماه تعطیل میکنم به بهانه کرونا و شما رو هم راه نمیدم سر ساختمان و از اینجا به بعد واحد رو با سلیقه خودم میسازم

حالا سوالی که دارم اینه که ایشون حق داره بنده رو به داخل ساختمان راه نده با اینکه بنده قولنامه دارم، عرصه دارم و اینکه موعد تحویل هم گذشته؟
و اینکه آیا ایشون میتونه کار رو تعطیل کنه؟
بنده از چه طریق میتونم این مشکلات رو حل کنم و درخواست خسارت کنم؟
متشکرم بابت پاسخهاتون

پاسخ ها :

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

سوال اول ،خیر ایشان حق ممانعت از ورود شما را نداره ودر غیر اینصورت شما باید شکایت ممانعت از حق (با مشاوره حضوری و مجدد با وکیل )انجام دهید.
پاسخ سوال اسماعیلی کار بر خلاف قرارداد فی مابین میباشد و ضمنا کار ساختمانی جزء مشاغل پر خطر در پروتکل درمانی نیست.اگر در قرارداد برای تاخیر در تحویل وجه التزام قرار دادید میتونید خسارت را بعلاوه الزام به انجام شرط فعل از طریق دادگاه تقاضا کنید ودر پایان موضوع به صورت عجیبی گویای آین وضعیت است که طرف شما از موضع قدرت دارد حرف میزند و آین هم به خاطر برخورد احساسی شما با آین شخص است ‌
حتما وکیل بگیرید وگرنه حریف آین شخص نمی شوید.