مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق و ترک منزل توسط زوجه

شوهرم 40 روز است منزل را ترک کرده و در پارکینگ رفت و امد میکند تا قانون را دور بزند و بعد تحمل 40 روز با فرزندانم قصد درخواست مهریه و نفقه و طلاق دارم ایا بعد از انجام این دادخواست و انجام این مراحل میتوانم منزل را ترک کنم؟ یا حکم عدم تمکین در این صورت میتوانند بگیرند؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام مطالبه مهریه و نفقه دلیل بر ترک منزل توسط شما نیست برای طلاق به استناد ترک منزل توسط زوج باید 6 ماه از ترک منزل گذشته باشد