مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر

با سلام از بنده مقدار 6 گرم هرویین و یک گرم شیشه گرفتند و امروز حکم آمده و مرا به شش سال حبس محکوم کردند و جزای نقدی و شلاق و در حکم صحبت از تعداد جرم و ماده 134 شده که دقیقا معلو نیس چرا و معنی آن چیست سوال کلی من این است که اعتراض بدم و بره تجدید نظر اولا ممکنه که حکم بهتری بدهند و مهم ترین سوالم اینه که میشه با اینکه سابقه ندارم و مصرف شخصی بوده و شرایط زندگیم هم آشفته و نرمال نبوده حکم تعلیق حبس بگیرم و از زندان رفتن رهایی پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در هر صورت می بایست اعتراض به رای دادگاه بدوی داشته باشید تا قضات تجدیدنظر در رای صادره تصمیم حداقلی به نفع شما بگیرند.
به نظر حمل و استعمال مواد مخدر رو به عنوان تعدد جرم در نظر گرفته اند