مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست استرداد مدارک ملک مشاع توسط دادگاه

باسلام پدر مرحوممان 4تا ملک دارند یکی از ان ملکها سند دارد که ان سند هم یکی از ان دوبرادر شیادمان بعد از مرگ پدرمان گرفته و بنام خودش کرده ودر سندی که بنام خودش کرده نوشته شده بدون امضا دیگر ورثه اجازه فروش ندارد و دیگر ملک پدر مرحوممان یک منزل بدون سند و دارای قولنامه بنگاه هست و دوتا دیگر ملک پدر مرحوممان دارای مدارک دست نوشته قدیمی هست که دوتا از برادرهایمان که خیلی دزد هستند تمام مدارک را قایم کردند و حتی یک کپی از انها هم به ما نمیدهند ما دادخواست استرداد مدارک زدیم از این دوبرادر شیادمان ولی دادگاه دادخواست مارا رد کرد و میگوید طبق قانون مدارک ملک مشاع باید دست یکی از ورثه باشد حالا ما برای شکایتهای گرفتن حقمان از ان دوشیاد احتیاج به یک برگ کپی از مدارک ان اموال داریم چه دادخواستی بزنیم که دادگاه رد نکند در ضمن ما لایحه فرستادیم به دادگاه و درخواست تجدید نظر دادیم

پاسخ ها :

کیمیا  رضایی

کیمیا  رضایی :

استان :

با سلام شما میتونید دادخواست تقسیم ترکه ضمن معرفی اموال مورث خوتون رو مطرح کنید.