مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نسبت سرمایه

میزان سرمایه نفر اول:400 میلیون
میزان سرمایه نفر دوم: 400 میلیون
میزان سرمایه نفر سوم: 120 میلیون
اگر بخواهیم سرمایه نفر سوم را به صفر برسانیم باید از سرمایه هر کدام از نفرات اول و دوم 120 کم شود یا از هر کدام از نفرات اول و دوم 60 کم شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. منظور و مفهوم سوال شما را متوجه نشدم !! این سرمایه گذاری است یا مشارکت یا شرکت یا مضاربه ؟ شرایطش ؟ آورده فقط همین مبلغ نقدی است یا کار هم هست؟ تخصص چطور؟ موضوع کار چیست؟ اگر شرکت تجاری است راه حل قانونی دارد اگر عادی است باید دید میخواهید چکار کنید؟