مشاوره حقوقی رایگان - عدم ابلاغ حکم به خوانده

با سلام. بنده به عنوان خوانده پرونده بیش از 6 ماه است که خواهان علیه بنده دادخواستی مبنی بر بطلان معامله طرح دعوا نموده است اما تاکنون که بیش از 6 ماه از تاریخ جلسه دادرسی میگذرد و هیچ حکمی به اینجانب ابلاغ نگردیده. اگر دادخواست خواهان رد شده باشد آیا طبق قانون دادگاه مکلف به ابلاغ رأی به خوانده میباشد یا خیر یا اختیار ابلاغ رأی با دادگاه میباشد.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله درهرصورت دادگاه باید رای صادره را به دو طرف ابلاغ کند و اگر رای به شما ابلاغ نشده باشد به دفتر شعبه مربوطه مراجعه کنید .
موفق باشید