مشاوره حقوقی رایگان - DNA

باسلام
برای اثبات رابطه تجاوز به عنف به دختر 15 ساله ام. طرف انکار کرده. دادگاه هم هیچی گفته مدرک بیار خودشون خواستن رفتن درصورتی که قرص دادش بیهوشش کرده ولی اثار و اثار قرص چون 3 روز بعد ولش کرده بود. جنین سقط شده را دارم چگونه باید شکایت کنم که پزشکی قانونی ازمایش دی ان ای بگیرند و هزینه اش چقدره واقعا موندم با این شرایط اقتصادی ؟ تورو به خدا کمک کنین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت کیفری مطرح کنید دادستان مسول پیگیری موضوع است میتوانید از مشاوره تلفنی بهره مند شوید