مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام
اینجانب خانمم مهریه رو گذاشته اجرا و قبل از تاریخ این اقدام بنده یک زمین و مغازه سرقفلی که هر دو قولنامه ای میباشند را به پدرم به بصورت صلح نامه انتقال دادم آیا امکان توقیف وجود دارد یا خیر در صورتیکه ماشینم و 100 میلیون پولم را از حسابم با دستور قضایی برداشت نموده و پولی که برای من واریز کردن حاصل دوسال زحمت کشی بوده آیا امکان بازگشت پول است و پول ماشینم را که واریز کردم را امکان عودت هست یا خیر باتشکر.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

انچه قبلا صلح شده قابل توقیف نیست . امکان بازگشت پول نیست مگر اینکه شخص ثالثی با دلیل و مددک ثابت کند پول متعلق به او بوده همینطور درخصوص خودرو شما می توانید به اجرا مراجعه و اعلام نمایید خواستار جابه جایی خودرو با پول هستید