مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و پاپوش

با سلام و احترام

یکی برای من پاپوش درست کرده که من قایق و وسایل ماهیگیری آن را آتش زدم و حتی با خریدن دو نفر بعنوان شاهد علیه من شکایت کرده در حالیکه من در اون شب حادثه در منزل خواب بودم خواهشمندم راهنمایی کنید چطور خودم را از این قضیه نجات بدم؟

پاسخ ها :

سعيد  جواهري محلي

جناب آقای سعيد جواهري محلي :

شما گواه معارض معرفی کنید و ثابت کنید که به هنگام وقوع جرم در محل دیگری بودید و بعد از برائت هم میتونید باتهام افترا و از باب اعاده حیثیت علیه ایشون شکایت بفرمایید