مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده

سلام. منزل من توسط خانواده همسرم سرقت شد اما فقط اسم همسرم و پدر او را آوردم و شکایت کردم اما به دلیل نبود ادله منع تعقیب صادر شد. یکی الی دو نفر از همسایه ها بعد از کلی خواهش و تمنا حاضر به شهادت شدند اما بعد از این که درخواست تجدید نظر و اعلام کشف جدید کردم شاهدین حاضر نشدند و خودم هم کرونا گرفتم و نزدیک یک ماه در خونه قرنطینه شدم اما جواب دادگاه کیفری تایید منع تعقیب دستور دادستانی بود. بعد از صادر شدن منع تعقیب همسرم پیامک های را فرستاد و تمسخر کرد و به جرمی که انجام دادند به نحوی اعتراف کرده است و البته همسایه اعلام کردند در صورت احضار به دادگاه توسط خود دادگاه حاضر به گفتن حقیقت هستند و البته استشهادیه هم از آن ها گرفتم که نکند دوباره منصرف بشوند. آیا میتونم با بردن مدرک پیش قاضی کیفری دوباره پرونده رو به جریان بندازم و اون ها رفتن و اعاده حیثیت کردند. آیا اعاده حیثیت آن ها قابل قبول هست. البته همسرم فکر کرده که خط به اسم من هست و بعد که فهمیده اشتباه کرده رفته اعلام کرده که خط و گوشی رو مدت ها قبل از او دزدیدم که فقط میخواهد کاری کند که پیامک های او بی اثر و بی تاثیر بشود.

پاسخ ها :

به جریان انداختن مجدد پرونده اعاده حیثیت قرار منع تعقیب سرقت از منزل سرقت