مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. من و شوهرم به دلیل مشکلات عدیده ای قصد داریم یک سری توافقاتی با هم داشته باشیم.

1- در خصوص حضانت فرزندان پسر 11 و 5 ساله میخواستم این حضانت را به طور کامل از زوج بگیریم. آیا بهتر است که در قبال بذل بخشی از مهریه این کار رو انجام بدهیم یا نیازی نیست؟

2- قصد داریم در دفترخانه اسناد رسمی سند تنظیم کنیم مبنی بر این که زوجه بخشی از مهریه را دریافت کرده است.
آیا بهتر است بگویم مثلا 110 سکه از 313 سکه را در قبال سه دانگ خانه و پرداخت اقساط بانک مسکن آن از زوج دریافت کردم؟
چون زوج اقساط وام را میدهد و نمیخواهم بعد طلاق ادعایی در این خصوص داشته باشد که قسط وام داده و من به او بدهکار هستم. منزل به نام من است و از سال 88 تاکنون در آن زندگی میکنیم.

3- الباقی مهریه را در برابر اخذ وکالت در طلاق ابرا میکنم. آیا لازم است این در سند وکالت در طلاق نوشته شود که این وکالت در قبال ابرا مهریه بوده است؟

4- نفقه بچه ها رو الان میشود تعیین کرد؟ چون میگوید من تا سقف 2 میلیون تومان میتونم نفقه بدهم.

5- در یک برگه هم یکسری تعهدات رو می نویسیم و امضا میزنیم. مثل این که من به او اجازه ازدواج مجدد بدهم یا نسبت به وسایل منزل هیچ ادعایی ندارد.

ما الان قصد جدایی نداریم (به دلیل یک سری مسایل کاری) و ایشون میخواهند ما رو ترک کنند.

ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حضانت فرزند پسر حضانت فرزند در قبال مهریه دریافت بخشی از مهریه برداشتن ملک به جای مهریه ابرا مهریه تعیین نفقه فرزند مهریه حضانت