مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صدور حکم

با سلام.
تقریبا یکسال قبل از پدر بنده به علت شناسنامه جعلی شکایت شد اما شاکی مدرکی نداشت.
7 ماه پیش جلسه ای با حضور دادیار و شاکی و شاهدان برگزار شد که طی آن شاهدان حرف شاکی را رد کردند.
حالا چه اتفاقی می افتد؟ با توجه به این که هنوز جلو شناسنامه پدرم بسته است.
چقدر طول میکشد تا حکم نهایی صادر شود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به احتمال زیاد قرار منع تعقیب صادر شده باید مراجعه کنید و ببینید چه تصمیی اتخاذ شده