مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن با خودکار در شناسنامه

سلام، وقتتون بخیر.چند روز دیگر عقد من هست و بغل شناسنامه ام جای همسر چند سال پیش با خودکار اسم همین آقایی که میخواهیم باهم ازدواج کنیم رو ریز نوشتم برای عقد ایراد نمیگیرند؟ با خودکار قرمز
و این که برای گرفتن حق کار، حق خروج از کشور و سایر حقوق و همچنین بخشیدن مهریه بعد از عقد از دفتر اسناد رسمی باید پیگیری کنیم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در عقدنامه به عنوان شروط ضمن عقد قید شود
ضمنا متعاقب هم می توانید دردفتر اسناد اقدام نمایید