مشاوره حقوقی رایگان - نشوز زن

با سلام. می خواستم بدونم برای همراه نمودن قانونیِ زنی که از وظایف زناشویی ( همبستری، حسن رفتار با همسر و خانواده همسر، عدم انجام رفتار خودسرانه در خصوص معاشرت با اغیار و خروج از منزل، عدم فحاشی و تهمت زنی، کنترل خشم و عدم بروز عکس العمل بد در هنگام عصبانبت، انجام خدمات عرفی در خانواده (مانند آشپزی و نظافت و رسیدگی به فرزند)، عدم دروغگویی و مسأله سازی پشت آن و سایر موارد مشابه) خود سر باز میزند چه باید کرد؟ با توجه به عدم کنترل خشم و رفتار و صحبت کردن او مصاحبه همسر و بستگان همسر با وی مقدور نیست. خانواده خودش هم می گویند ما کاری به شما نداریم. خودتون باید حل کنید. مشکل اصلی در افکار توهمی ایشان است. مدام و به صورت غلط و نادرست ادعا میکند که همسر به او شک دارد و به او تهمت های ناموسی میزند و در ادامه همین توهمات، عکس العمل های نامناسب هم بروز می دهد. مراجعه چندین باره به مشاور خانواده (به صورت تکی و توأم) هم نتوانسته تأثیر مثبتی در ایشان بگذارد. مرد هم اهل تنبیه و بداخلاقی نیست. صرفاً در حال تحمل شرایط موجود است. بدتر این جا هست که زن با خروج های بدون هماهنگی و بدون اجازه از منزل و بیرون ماندن "شب هنگام" تا دیروقت یا عدم برگشت به خانه تا صبح در در یکی دو مورد تعمداً زمینه های تشکیک را ایجاد می نماید (که مرد را غیرتی نماید و کار به کتک کاری بکشد و بتواند دیه یا طلاقش را بگیرد) ولی مرد عکس العملی ندارد و تهمتی هم نمیزند. درواقع مرد به خاطر وجود بچه نمیخواهد زن را طلاق دهد. چه کند که زن از این رفتارها دست بردارد؟ اثبات نشوز زن باید چگونه باشد؟ آیا اخذ حکم عدم تمکین خاص و تهدید به ازدواج مجدد میتواند کمکی نماید؟ ممنون

پاسخ ها :

نشوز زن اثبات نشوز زن عدم تمکین خاص زوجه تمکین خاص نشوز ازدواج مجدد