مشاوره حقوقی رایگان - پدر من در سال 1385 وکالت تام الاختیار به من داده

پدر من در سال 1385 وکالت تام الاختیار در مورد منزل و کارگاه و حساب بانکی خودش به این بنده داده ، ما 6 برادر و 4 خواهر هستیم ، پدر بنده 20 روز پیش دارفانی را وداع گفتند ،( مادرم چندسال پیش هم فوت کردند )
آیا این وکالتنامه تام الاختیار هنوز قابل استفاده می‌باشد و در حال حاضر معتبر و قانونی می‌باشد ؟
چون من و 4 خواهر و 3 برادرم خارج از کشور زندگی می‌کنیم .
آیا نیازی به داشتن وکالت از خواهر و برادرانم در خارج از کشور هست یا خیر؟
آیا بدون نیاز به داشتن وکالتنامه بقیه فرزندان این وکالتنامه تام الاختیار هنوز معتبر می باشدیا خیر ؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با فوت موکل (پدرتان) وکالتنامه باطل و غیر قابل استناد است . شما جهت پیگیری و انجام امور مربوط به ارث و اموال پدر نیاز به اخذ وکالت از کلیه وراث دارید . آنها باید وکالت تام در دفاتر سفارت یا کنسولگری به شما اعطا نمایند .