مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در مشاعات

با سلام. مستاجر یک واحد مسکونی در آپارتمانی 9واحدی هستم و از دو سال و نیم پیش در این ساختمان سکونت دارم، طبق نظر مالکین دو ماه پیش توافق به نصب دوربین در حیاط ساختمان شده و باتوجه به اینکه بعد از کرونا همسرم در حیاط ساختمان پیاده روی میکند با توجه به وجود یک مالک مورد دار که همش در حال تماشای فیلم دوربین هست من مخالف این موضوع هستم که فیلم همسرم گرفته شود و ذخیره شود آیا میتوانم نسبت به جمع آوری دوربین ها طبق ماده 22 و 25 قانون اساسی در مراجع قضایی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نمی توانید و شکایت شما وجاهت قانونی ندارد.
اولا نصب دوربین یک امر عرفی و قانونی است .
ثانیا همسر شما می توانید با پوشش مناسب ورزش کند و یا اینکه جای دیگه مثل باشگاه یا منزل ... ورزش کند.