مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام لطفا راهنمایی کنید
ساختمان نیمه کاره ای که توسط چندین نفر دست به دست شده بود آخرین نفر بنده آن را خریداری نمودم حال با مراجعه به شهرداری مشخص شده است که مالک اولیه در اجرای ساخت حدود 11 متر به قطعه زمین مجاور تعرض نموده و مورد اعتراض همسایه قرار گرفته و طرف به شهرداری شکایت کرده است بعد مالک بدون حل مشکل با همسایه ساختمان را به شخص دیگر فروخته است و خریدار را از موضوع اشکال قانونی در مورد ساختمان آگاه کرده و خریدار با اطلاع از موضوع اقدام به معامله نموده است خریدار اول ساختمان را به به خریدار دوم و خریدار دوم به خریدار سوم خلاصه بنده پنجمین نفر هستند که این معامله را بدون اطلاع موضوع خریداری نموده اند لازم به توضیح است که به جز خریدار اول بقیه خریداران از موضوع (اشکال قانونی) بیخبر معامله کرده‌اند حال بنده می خواهم شکایت کنم سوال بنده این است
1- آیا شکایت بنده مستقیم بر علیه خریدار اول که با اطلاع از موضوع مشکل ساختمان معامله کرده است باشد
2- اگر شکایت بر علیه فروشنده ای که با من معامله انجام داده است به دلیل معیوب بودن ملک امکان فسخ دارد

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شکایت باید علیه تمام اشخاص تا اولین فروشنده باشد . شرایط فسخ طبق مفاد قرارداد است