مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

باسلام
یک واحد از آپارتمانی را خریداری نموده ام
متراژ در قولنامه 130 متر نوشته شده و زمان تحویل هم آخر فروردین 96 بوده که هنوز تکمیل نشده
سوال اول در مورد این است که فروشنده الان میگوید متراژ 150 هست. میتونه پول اضافه بگیره قانونا؟ ساختمون رو هم به امون خدا گذاشته و رفته. با صاحب ملک به اختلاف خوردن و ما این وسط متضرر شدیم
میخواستم ازش شکایت کنم. امکانش هست؟

پاسخ ها :

متراژ ملک در قولنامه معامله آپارتمان اضافه مساحت ملک قانون اضافه مساحت ملک