مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قبض گاز و آب مشاع در واحدهای خالی

باسلام و عرض ادب، ساختمان ما 4 طبقه تک واحدی است که همه مالک هستیم و یک واحد مال بنده، یک واحد مال یکی دیگر از همسایه ها و واحد اول و همکف هم مال یکی دیگر از همسایه ها است که 2واحد دارد که طول سال از هردو واحد استفاده و در هردو خانه تردد دارند، اما در زمان پرداخت قبض گاز و آب که مشاع است، در قبض گاز تقسیم بر3 و در پرداخت قبض آب تعداد نفرات را که 4نفر هستند یکبار به حساب میاورند و استدلالشان هم این است که همان آبی که میخواهیم استفاده کنیم در طبقه اول همان را در طبقه همکف استفاده میکنیم و در گاز هم همینطور، اما در زمستان هم در همکف بخاری روشن است هم در اول و موارد دیگر و به هیچ وجه قبول نمیکنند، خواهشمندم راهنمایی و راهکار بفرمایید، با احترام .

پاسخ ها :

مینا پاشنا

سرکار خانم مینا پاشنا :

با سلام شارژ ساختمان با توجه به مساحت هر واحد محاسبه میشود