مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ و حیاط خلوت

باسلام
این سوالاتی که مطرح میکنم بصورت تجمیعی هست و شامل حال خیلی ها خواهد بود
ساختمانی هست با 4 طبقه تک واحدی دو تا از واحدها پارکینگ ثبت شده در سند دارند ساختمان دو درب دارد که هر دو درب به ساختمان اصلی و 4 انباری موجود در کنار پارکینگها راه دارد یکی از درب ها عادی است و برای عبور مرور که موتور هم از ان رد میشود نصب شده و دیگری درب پارکینگ که درب پارکینگ دو تا جای اویز قفل دارد که قفل اول اگر استفاده شود هیچ لنگه دری از پارکینگ باز نمیشود اگر از اویز دوم استفاده شود یک لنگه در باز میشود و به راحتی قابلیت جابجایی اثاث برای کلیه واحدها مقدور خواهد بود. ولی برای ورود ماشین باید قفل اویز دوم باز شود. حیاط خلوت ( با انکه مشاع است ) نیز فقط از مسیر اختصاصی واحد اول قابل دسترسی است. با هزینه شخصی واحد اول مسقف شده است ، واحد اول سقف حیاط خلوت مشاع رو پوشانده است بطوری که نمیشود به ان گفت اتاق مجزا یعنی کاملا هوا خور دارد یا به قولی حتی گربه نیز از زیر سقف ان رد میشود. ضمنا قرار هست برای پارکینگ ریموت نصب شود
سوال 1
واحد اول اصرار دارد چون حیاط خلوت مشاع است و اشغال و زباله و خاک را مجبور است خودش همیشه پاک کند
باید قسمتی از هزینه مسقف کردن را واحدهای دیگر بدهند درحالیکه دیگر واحد ها قبول ندارند حق با کیست؟

سوال 2
دو واحدی که حق پارکینگ دارند قفلی را به اویز دوم زده اند و کلیدش را به دیگران نمیدهند و دلیلشان اینست واحدها برای بردن اثاث نیازی انچنای به هر دو لنگه ندارند و یک لنگه براحتی باز میشود و حتی اگر لازم بود درب را برایشان باز میکنند سوال مشخص اینکه ایا واحد های دارای حق پارکینگ اجازه دارند قفل را به اویز دوم زده و کلیدش اختصاصی باشد یا خیر؟

سوال 3
پارکینگ دار ها پارکینگ اختصاصی دارند و هر کدام یک ماشین پارک کرده اند و الباقی فضای پارکینگ به نوعی مشاع است نه به این معنی که واحد های دیگر در ان موتور پارک کنند سوال مشخص اینکه پارکینگ دارها علاوه بر دو ماشین خود دو ماشین دیگر یا گاهی یک ماشین اضافه پارک میکنند بصورت توافق با هم یعنی در امتداد دو ماشین اصلی بنحوی اصلا مزاحم رفت و امد سایرین و انباری ها نشده و بوضوح این مورد قابل اثبات است با فرض صحیح رعایت عبور مرور و دسترسی به انباری ها ایا حق دارند بیش از دو ماشین پارک کنند یا خیر ؟

سوال 4
یا نصب ریموت ایا باید به همه واحد ها ریموت داده شود

با تشکر از جواب های کوتاه و واقعا مفید مجموعه دادره

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

همه سوالات شما مربوط قانکن اپارتمان نشینی وهیات امنا ومدیرساختمان درمشاعات همه حق تصرف مشترکعام دارند استفاد اختصاصی ممنوع است