مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

باسلام و خسته نباشید بنده در کار خرید و فروش تخم مرغم در شمال و حدود 40روز پیش بار تخم مرغ فرستادم برای شهرستان و پولش را دریافت کردم خریدار هم دونفر شریک بودن و دستگاه جوجه کشی شون در منطقه ای هست که این کار ممنوعه من هیچگونه تضمین کتبی و حتی شفاهی در مورد نطفه داری ندادم. معمولا نطفه تخم مرغ بعده 7روز مشخص میشه و اگر گندیده باشه قبلا در دستگاه بوده باشه میترکه این اقایون بعده 21 روز تماس گرفتن که اقا تخم مرغت 56درصد دراومده و بقیش که درنیومده گندیده بوده و بارون خورده یکی از شریکا هیچگونه ادعایی نداشت ولی دونفر دیگه حرفاشون متناقض بود به اینصورت که یکی گفت بارت گندیده بود و دیگری گفت وقتی برامون فرستادی خیس بود و شونه کارتن خیس بود گفتم چرا بعده 21روز گفتین همون روز میگفتین و در اخرش گفتن ازت شکایت میکنیم منم گفتم هرکاری دلتون میخواد انجام بدین امروز دیدم یک نفر با شماره ناشناس تماس گرفته و گفته مامور انتظامی هستم ازت شکایت شده و قاضی گفته زنگ بهت بزنم که شما و شاکی با هم حل کنید که به نظرم این اقا از طرف هموناس. من بهش گفتم کاری نکردم که به شما توضیح بدم طرف هم اگر شکایت کرده ادامه بده. دوتا سوال دارم اول اینکه طرف بدون داشتن ضمانت میتونه همچین ادعایی رو بعد از گذشت این همه روز بکنه؟ دوم دادگاه کجا رسیدگی میکنه؟ در ضمن جوجه در اون روز خیلی ارزون شده بود

پاسخ ها :

يداله  شاهنده الوار

يداله شاهنده الوار :

استان :

صرفا بر اساس قرارداد میتوانند (در صورت تخلف) شکایت کنند

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

منظورتون ازضمانت رومتوجه نمیشم ولی به نظرم چون امکان کارشناسی وجودنداره شکایت نمیشه کردواین امرباشهادت شهودهم ثابت نمیشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درموردادعاوطرح دعواکه می‌تونه طرح دعواحقوقی نمایدپذیرش یاعدم پذیرش آن بادادگاست که به نظرم موردپذیرش دادگاه نیست،دادگاه محل اقامت شمایامحلی که پول ردوبدل گردیده.درصورت ضرورت واحتیاج به مشاوره بیشترتماس بگیرید09161591937