مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع و اجرت المثل ایام تصرف و خسارت و هزینه

سلام یک دانگ تجاری مسکونی از شش دانگ ملکی را درسال 95 طی قرارداد عادی خریداری نمودم و پس از پرداخت کامل مبلغ مبیع صاحب ملک در دفترخانه یک دانگ را به نام اینجانب انتقال داد اما تا این تاریخ از تحویل ملک امتناع نموده است. برای انصراف از تحویل نیز مبلغی به عنوان پشیمان کرد تعیین شده است. خواهشمند است مستندات قانونی و مراحل قضایی را ارسال فرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید و همینطور دادخواست خسارت عدم انجام تعهد. علی الاصول قضات محتر هر دو موضوع را طی یک دادخواست نمیپذیرند لذا بهتر است که طی دو دادخواست دعوای خود را مطرح کنید. خسارت اگر زیر 20 میلیون تومانه باید در شورای حل اختلاف مطرح شود.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
برای انصراف از تحویل خسارت تعیین شده یا برای انصراف از معامله؟
معمولا برای انصراف از معامله خسارت تعیین میشود چون بعد از انتقال سند شما دارای مالکیت رسمی هستید و کسی حق جلوگیری از اجرای حق شما رو نداره
بنابراین در صورتیکه انصراف از معامله باشد با توجه به اینکه سند رسمی صادر شده اون بند منتفی شده و شما میتونید در صورتیکه ایشان هم مالکیتی در پلاک مدکور دارن دادخواست وضع ید به طرفیت ایشون و کلیه مالکین مشاعی دیگر طرح کنید
و ضمنا در صورتیکه پلاک در تصرف ایشون یا هر شخص دیگه ای هست میتونید دادخواست مطالبه اجرت المثل را هم به دادگاه تقدیم کنید
در صورت سوالات بیشتر با شماره اینجانب تماس حاصل فرمایید
موبایل:09126352016رضوی