مشاوره حقوقی رایگان - تخریب موتور سیکلتم قمه کشی فحاشی تهدید به قتل خسارت به اموال عمومی

باسلام خدمت وکلای محترم. بنده با همسرم مشکل داشتیم که برادرش فهمیده بود و وقتی من و باجناقم و همسرم خونه بودیم اون با یه قمه اوم دره خونه ما اقدام به قدرت نمایی و فحش ناموسی مثل زنا زاده و غیره کرد با قمه به موتورم حمله کرد بعد با ماشین زد بهش بعد با ماشین زد به اپارتمانو کند بعد رفت. 110 اومد صورتجلسه کرد بخشی از دعوا رو فیلم گرفتم همچنین چند تا شاهد هم بود. اول اینکه میتونم اثبات کنم؟ دوم اینکه مجازاتاش چیه؟ باتشکر

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با توجه دبه مستندات شما از قبیل فیلم اخذ شده از لحظه وقوع جرایم و شهادت شهود و همچنین از طریق ارجاع امر به کارشناس در خصوص بررسی خودروی متشاکی قادر به محکومیت ایشان در خصوص بزه های تخریب ، تهدید ،توهین و احتمالاً ورود به عنف خواهید بود