مشاوره حقوقی رایگان - انتقال کالا

سلام، وقت بخیر.
راننده ای وسیله ی الکترونیکی و شکستنی من رو از شهری به شهر دیگری منتقل کرده است. با توجه به این که تاکید بر این بوده است که وسیله را در کنار خود روی صندلی جلو قرار دهد ایشان وسیله رو در صندوق عقب قرار داده و پول حمل یک مسافر را هم اخذ کرده است. با مشاهده اعتراض از سمت گیرنده به فحاشی پرداخته و مزاحمت ایجاد کرده است.
آیا می‌شود از این فرد شکایت کرد؟
اگر می‌شود از چه راهی باید اقدام کرد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بلی امکان شکایت هم برای توهین و مزاحمت و هم دادخواست مطالبه خسارت ناشی از حمل ناصحیح تقدیم نمود.