مشاوره حقوقی رایگان - خرید مشاعات مغازه

با سلام و احترام. بنده در انتهای راهرو پاساژ دو تا مغازه روبروی هم خریده ام. مشاع بین این دو در محدوده اینجانب قرار دارد یعنی مغازه های شرقی و غربی رو خریده ام و ضلع شمالی دیوار انتهایی پاساژ است. آیا من میتونم این مشاع را بخرم؟ چگونه و از کجا؟ الان هم مشاع را به مغازه هام اضافه کرده ام و هزینه شارژ میدهم. سند مالکیت هم شش دانگ هست. با سپاس

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

خریداری قسمت مشاعات بعید به نظر می‌رسد مگر با توافق صاحب ملک اصلی و توافق با شهرداری