مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت توسط یکی از ورثه

با سلام و عرض احترام.
پدری دارای دو همسر بوده که از هر همسر 6 فرزند داشته است. این پدر دارای یک ملک تجاری بوده که از سال 1350 آن را به اجاره داده است. طبق قانون روابط موجر و مستاجر سال 1356 چون مستاجر تغییر شغل نداده وراث موجر تاکنون نتوانسته اند حکم تخلیه بگیرند و اجاره هم چون مبلغ ناچیزی بوده و کسی هم دنبال گرفتن این اجاره نبوده خود به خود فراموش شده است . فرزندان این پدر چون اختلاف دارند و حسادت صفات بارز آن ها هست هیچ کدام راضی به انحصار وراثت نیستند که حداقل هر یک از قیمت ملک بهره ای ببرند.
آیا با داشتن کپی برابر اصل سند مالکیت که در اختیار یکی از فرزندان هست یک عضو خانواده به تنهایی میتواند جداگانه اقدام به انحصار وراثت کند و سهم خود را بگیرد؟ اگر پاسخ مثبت است مالیات همه ملک را باید بپردازد یا این که دولت به اندازه یک عضو خانواده مالیات خواهد گرفت؟ با احترام معلم بازنشسته.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بله . هزینه مالیات از محل اموال قابل پرداخت است