مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن حیاط مشاع

سلام. من مالک طبقه اول یک آپارتمان سه طبقه هستم که هر طبقه یک واحد است و یعنی در کل سه خانواده هستیم. همسایه طبقه دوم برای قسمتی از حیاط ایرانیت به عنوان سقف زده و قسمتی از حیاط را به عنوان پارکینگ به خود اختصاص داده که من راضی نیستم و گفتم ایرانیت رو میکنم که ایشون همچنان ادعای مالکیت حیاط مشاع رو دارند. چی کار باید بکنم؟ دو تا دوربین هم نصب کرده یکی در بالکن و دیگری در حیاط. این کار قانونی است که رفت و آمد ما رو زیر نظر داشته باشد؟

پاسخ ها :

مسقف کردن حیاط مشاع نصب دوربین در حیاط مشاع استفاده شخصی از حیاط مشاع ساختمان قوانین استفاده از مشاعات ساختمان حیاط مشاع