مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه

سلام. یک قطعه زمین مشاع به ابعاد 2000 هزار متر به وارث که 2 خواهر و 2 برادر هستند رسیده است. در اواخر سال 97 با توافق طرفین ملک توسط یکی از مهندسین شهرداری که مورد اعتماد هر 4 نفر بود با توجه به قیمت و متراژ به 6 قسمت جدا شد و ورثه با توجه به نقشه کروکی با حضور 3 شاهد زمین را بین هم قرعه کشی کردند و تقسیم نامه به امضا همه درآمد. حالا پس از گذشت 2 سال یکی از خواهر ها گفته که زمین من 40 متر کم است یا باید از بقیه به نسبت مساوی تقسیم شود یا تقسیم نامه باطل شود. در دادگاه اول که ورثه حضور داشتند همه به جز یک برادر حاضر شدند اگر کسری وجود دارد به نسبت از بقیه کم شود دادگاه رای داد و موافقت کرد ولی در اعتراض همان خواهری که 40 متر از او کم شده گفته چون یکی از برادر ها حاضر به کسری از زمین نیست باید تقسیم نامه با توجه به بند 600 6001 و 6002 باطل شود یک خواهر و یک برادر مخالف ابطال تقسیم نامه هستند و یکی از برادر ها زمین را فروخته و یک قسمت را هم پروانه گرفته و عوارض شهرداری حدود 100 میلیون هم پرداخت کرده حالا نتیجه چه می شود؟ آیا امکان ابطال تقسیم نامه وجود دارد یا نه؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. باید منتظر نتیجه ی تجدید نظر خواهی و اظهارات طرفین باشید. اما هنوز حکم اجرا نشده است که خواهان اظهارداشته است که یک نفر حاضر به تمکین از رای نیست.