مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام، وقتتون بخیر.
فروردین ماه من و همسرم بحثمون شد و ایشون من و پسرم رو منزل پدرم گذاشتند و گفتند دیگر برنگرد.
من برای مهریه اقدام کردم و ایشون هم برای تمکین اقدام کردند.
چند روز پیش رفتیم شورای حل اختلاف ایشون قبول کردند خودش من رو منزل پدرم گذاشته است و من هم قبول کردم که برگردم اما باز بحث کردیم و من گفتم دیگر برنمیگردم.
الان قرار نفقه کارشناسی بشود.
میخواستم ببینم بعد از آن چی میشود؟
الان راضی ام برگردم اما نمیخواهم بگویم دادگاه حکم میدهد برگردم یا چی؟
ادامه این جریان چی میشود؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با توجه به اینکه قرار ارجاع امر به کارشناسی صادر شده این به منزله پذیرش دعوی مطالبه نفقه شما بوده و پس از تعیین میزان نفقه توسط کارشناس و عدم اعتراض طرفین دعوی شورا اقدام به صدور حکم بر محکومیت زوج به میزان نفقه تعیینی خواهد نمود.
لکن نباید صحبتی از ناحیه شما مبنی بر عدم تمایل به بازگشت به منزل مطرح شود که در اینصورت حکم به رد دعوای شما صادر خواهد شد.